Om Dokk1nfo.dk


Dokk1nfo.dk er lavet af Marcus Therkildsen fordi jeg blev træt af ikke at kunne finde rundt på det største offentlige bibliotek i Skandinavien, Dokk1. Der har indtil nu manglet et ordentligt system til at finde det man søger, så jeg har ofte oplevet at gå helt forkert. Det er slut nu.

Oplever du problemer eller har du bare en kommentar til siden kan du sende mig en mail (marcus@mtherkildsen.dk).

Hvordan virker det?


Den indtastede søgning bliver sendt til aakb.dk hvorefter søgeresultaternes unikke id, kaldet FAUST-id, bliver scrapet. Med det scrapes der for yderligere detaljer, såsom placering og forfatter. Til sidst bruges placeringen til at søge i Dokk1nfos hylde-database, hvorefter det hele samles i en letoverskuelig oversigt.

Hvorfor kan jeg ikke finde X? Hvorfor flere hylder?


Da Dokk1nfo er lavet i min fritid (dvs. helt gratis for alle andre end mig selv) er siden ikke perfekt. Specielt mangles der stadig ordentlig DVD og børnesøgning, hvilket vil komme med tiden. Hvis du støder på en bestemt søgning som du mener flere vil få gavn af virker, så send endelig en mail (marcus@mtherkildsen.dk) til mig og så kigger jeg på det.
Hvis alt glipper, så kan du forsøge dig med den nuværende løsning: aakb.dk.

Nogen søgninger vil give flere mulige hylder. F.eks. er der tre hylder, der alle indeholder biografier og derfor har samme nummer, 99.4. Når en bog matcher det nummer vises der derfor 3 hylder.

Hvad ellers?


Siden bliver med tiden udbygget med oversigt over:

- Antal personer pt. på Dokk1 (og er det over/under det maks tilladte)
- Køoplysninger
- Parkeringsoplysninger

Hele koden til dokk1nfo.dk kan desuden ses her.

Sidst men ikke mindst: big credit til fotografen bag baggrundsbilledet.

Statistik


Her vil der med tiden være statistik over brugen af Dokk1nfo.